Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Master Class Εκπαιδευτικών

Ο κάθε εκπαιδευτικός είναι ένας εν δυνάμει Μεγάλος Παιδαγωγός.
Στον δρόμο προς την πραγμάτωσή του οδηγοί του είναι η γνώση, ο επαγγελματισμός, η αγάπη για τα παιδιά και το σχολείο και η αυθεντικότητα.
Οι δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας είναι το μέσον, ώστε όλα τα παραπάνω να αξιοποιούνται στο έπακρον!”
Βάνια Σταμπολάκη

Όσοι εκπαιδευτικοί έχετε ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της OnLine Συμβουλευτικής Εκπαιδευτικών μαζί μου ή την Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Δασκάλου μαζί μου ή και με κάποιον άλλο συνάδελφο και θέλετε να εντρυφήσετε περισσότερο στις γνώσεις και τις δεξιότητες με δικά σας παραδείγματα που θα φέρνετε στην ομάδα, σε συναντήσεις εφαρμογής των δεξιοτήτων, εμπέδωσής τους μέσα από τις δικές σας εμπειρίες, μοιράσματος, ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης.

Θα έχετε την δυνατότητα να εξελιχθείτε μέσα από αυτή την πρακτική, από την μεγάλη εμπειρία με παιδιά και ενήλικες, της παιδαγωγού που εκπαιδεύτηκε πρώτη στην Ελλάδα  από την Gordon Hellas το 2012 (ως εκπαιδεύτρια για εκπαιδευτικούς με τη συγκεκριμένη μέθοδο), και τη δική μου συμβολή ως Life Coach ώστε να έρθετε σε επαφή με τον Μεγάλο Παιδαγωγό που έχετε μέσα σας!

Ομαδικές συναντήσεις:
Οι ομάδα είναι ολιγομελής και κλειστή και πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο, ξεκινάμε τον Σεπτέμβρη και κλείνουμε την ομάδα τον Ιούνιο (13 συναντήσεις).
Συναντιόμαστε μία με δύο φορές τον μήνα.
Το κόστος είναι 35 ευρώ /συνάντηση (δύο με δυόμιση ώρες)
Η αποπληρωμή γίνεται με προκαταβολή 155€ και τα υπόλοιπα σε δύο ισόποσες δόσεις.
Υπάρχει ειδική έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση.

Αν είστε έτοιμοι να γράψετε τη δική σας ιστορία ως παιδαγωγοί,
δηλώστε τώρα συμμετοχή για την ομάδα της επόμενης σχολικής περιόδου!