Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Coaching
Διαπροσωπικών Ενδοεταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας
για Επιχειρήσεις – Οργανισμούς - Υπηρεσίες

«…Εμπνέοντας τις επιχειρήσεις να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες, δημιουργώντας ισχυρότερες σχέσεις με τους «εσωτερικούς» και τους εξωτερικούς τους πελάτες, διευκολύνοντας τη μετάβαση των επιχειρήσεων προς μια κουλτούρα πραγματικά ποιοτικών υπηρεσιών…»

ΓΙΑΤΙ?
Η επαγγελματική μου διαδρομή μέσα από θέσεις εξυπηρέτησης πελατών που απαιτούσαν πολλές και δύσκολες συντονιστικές και όχι μόνο δεξιότητες και ικανότητες, με οδήγησε να μοιράζομαι το πάθος μου και την αγάπη μου για την αποτελεσματική επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις, που εμπνέουν τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν, παρέχοντας εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν και συνυπάρχουν σε αρμονικά σχεσιακά περιβάλλοντα με αφοσιωμένους υπαλλήλους.

ΠΩΣ?
Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή. Είναι καιρός να αρχίσουμε να εξελισσόμαστε προς μία κατεύθυνση υψηλότερης ενσυνειδητότητας, όπου οι επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες, χρειάζεται να είναι υπεύθυνες για τους υπαλλήλους και τους πελάτες τους πέρα από το αμιγώς επιχειρηματικό και σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων.
Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε έναν ικανοποιημένο υπάλληλο και σε έναν αφοσιωμένο υπάλληλο καθώς και ανάμεσα σε έναν ευχαριστημένο πελάτη και έναν ενθουσιασμένο-πιστό πελάτη.

Βοηθώ Επιχειρηματίες / Διευθυντές / Ιδιοκτήτες να φέρουν μια ενέργεια φροντίδας στις επιχειρήσεις τους/τμήματά τους, που θα αποτελείται από περισσότερη προσοχή, ενσυναίσθηση, αποτελεσματικότερη επικοινωνία, υποστήριξη, ενίσχυση και δέσμευση προς τους υπαλλήλους τους.

Τους βοηθώ να δημιουργήσουν εργασιακά περιβάλλοντα, όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ενθουσιασμένοι και οι πελάτες αισθάνονται τόσο καλά που θέλουν να παραμείνουν «πιστοί».
Τέτοιοι εργαζόμενοι  ενισχύουν, δίνουν αξία,  καθοδηγούν και κάνουν τους πελάτες τους να νιώθουν μοναδικοί (τονίζω εδώ όχι χειριστικά, αλλά επειδή πραγματικά είναι!) καθώς τους εξυπηρετούν με τρόπο δημιουργικό και εμπνευσμένο σε επίπεδο συναισθηματικής νοημοσύνης, ηγεσίας και επικοινωνιακών δεξιοτήτων, δημιουργώντας τελικά μία κουλτούρα ποιοτικής εξυπηρέτησης.

Το πρόγραμμα δημιουργείται εξατομικευμένα για κάθε επιχείρηση με γνώμονα τις ανάγκες όλων των μελών που απαρτίζουν την εκάστοτε ομάδα.
Θα έχετε τη δυνατότητα για ατομικές αλλά και ομαδικές συναντήσεις μέχρι να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων σας, σεβόμενη τους ρυθμούς της ομάδας σας.

Επιπλέον θα έχει όποιος από την ομάδα το χρειάζεται μια ολόκληρη ώρα μαζί μου, σε μηνιαία βάση, σε μια ιδιωτική και εξατομικευμένη συνάντηση  ενός προς ένα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα καθώς και συναντήσεις follow ups σε τακτά χρονικά διαστήματα που θα ορίσουμε μαζί ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Βοηθώντας σας να δείτε την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας… αλλιώς, θα αντιμετωπίζετε πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές προκλήσεις σε επίπεδο σχέσεων, θα διατηρείτε την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία σας, διατηρώντας έτσι την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα στην επιχείρησή σας.

Θα χαρώ να συνεργαστούμε και να κάνουμε μαζί και τη δική σας επιχείρηση να ξεχωρίσει για τους αφοσιωμένους της υπαλλήλους και τους πιστούς της πελάτες, μια επιχείρηση που θα απαρτίζεται από ηγέτες!
Επικοινωνήστε μαζί μου για να λύσω όλες σας τις απορίες.

Κάλεσέ με, για να δούμε μαζί τις ανάγκες της δική σου ομάδας τώρα!