Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

LIFE COACHING

ONLINE Life Coaching Συναντήσεις

Το Life Coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. 

Το Life Coaching είναι μία εμπειρία που μπορεί να σου μεταμορφώσει τη ζωή, όσο και όπως εσύ αποφασίσεις, επιλέξεις και δουλέψεις γι΄αυτό.

Είναι ένα πλαίσιο που δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις (ασφάλεια, εμπιστοσύνη, εγκυρότητα) για να μπορέσεις να αναγνωρίσεις, να απελευθερώσεις και να αναπτύξεις όλο το δυναμικό που βρίσκεται μέσα σου και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου υλοποιώντας τις αλλαγές που επιθυμείς και θα ορίσεις εσύ.

Έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις τις δυνάμεις κ τις αδυναμίες σου και να αποκτήσεις όλα τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεσαι ώστε να αξιοποιήσεις θετικά τις μεν και να διαχειριστείς εποικοδομητικά τις δε.

Στις συναντήσεις μας βρίσκεις απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να σε απασχολούν σχετικά με την καριέρα σου, με τις προσωπικές σου όσο και με τις εργασιακές σου σχέσεις. 

Κατανοείς και βελτιώνεις τον τρόπο με τον οποίο υπάρχεις και συνυπάρχεις στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Μπορείς να συνδεθείς με τις βαθύτερες επιθυμίες και τα όνειρά σου και «βλέπεις» πιο ξεκάθαρα τις πεποιθήσεις που ίσως σε δυσκολεύουν ή σε απομακρύνουν από αυτά.

Καταφέρνεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου, έχοντας δημιουργήσει εσύ τις συνθήκες γι΄αυτό και μπορείς να δίνεις αξία στα επιτεύγματά σου και να χαίρεσαι γι΄αυτά.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή σου, εγώ είμαι δίπλα σου να σε στηρίζω, να σε ενισχύω και να σε εμψυχώνω, να σε διευκολύνω και να δημιουργώ συνθήκες εμπνευστικές μέχρι να φτάσεις στους στόχους που εσύ θα έχεις ορίσει για σένα.

Οι συναντήσεις γίνονται διαδικτυακά / online.

Μην αφήνεις τη ζωή που σου αξίζει να περιμένει…!

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνάντησή σου μαζί μου τώρα!