Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Ενδυνάμωση - Παρακίνηση - Συμβουλευτική

Ο τρόπος:
Άριστον Candidates
Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τι είναι;
Το ΑΡΙΣΤΟΝ τεστ αποτελεί ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα εκείνα που του ταιριάζουν καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο νέος μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, ώστε να διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

Για ποιους είναι;
Το ΑΡΙΣΤΟΝ τεστ απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, αλλά και σε σπουδαστές που επιζητούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς επίσης σε άνεργους και σε εργαζόμενους που επιθυμούν να γνωρίσουν τις πραγματικές τους ικανότητες, κλίσεις και εναλλακτικά επαγγέλματα που τους ταιριάζουν.

Πώς γίνεται;
Το τεστ υλοποιείται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένους κωδικούς.
Θα χρειαστείς περίπου μία ώρα για να το ολοκληρώσεις.
Ακολουθεί η συνάντηση συμβουλευτικής που διαρκεί μιάμιση ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, το ΑΡΙΣΤΟΝ τεστ προτείνει συγκεκριμένα επαγγέλματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου, καθώς και το βαθμό στον οποίο το καθένα από αυτά ταυτίζεται με τους επιμέρους παράγοντες της προσωπικότητάς σου.

Σε περιμένω να ανακαλύψουμε μαζί τις κλίσεις, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να δούμε πώς θα τις αξιοποιήσεις το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Η ζωή που σου αξίζει σε περιμένει!
Κάλεσέ με σήμερα!