Ειρήνη Σταμπολάκη

passionate about personal growth

Το όνομά μου είναι Ειρήνη Σταμπολάκη και είμαι Life Leader Coach και Σύμβουλος Διαπροσωπικών Σχέσεων & Αποτελεσματικής Επικοινωνίας για ενήλικες (ατομικά, ομάδες). 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και
ως επαγγελματίας δραστηριοποιούμαι σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου με καλέσουν επειδή χρειάζονται τις γνώσεις και την εμπειρία μου.

Η προσωπική μου διαδρομή με οδήγησε στο να ασχολούμαι με τους ανθρώπους, να τους βοηθώ να συνδέονται με τη «γνώση και τη δύναμη» που έχουν μέσα τους και δεν θυμούνται ότι την έχουν. Τους βοηθώ να αλλάζουν θετικά τις σχέσεις τους και κατ΄επέκταση την ποιότητα της ζωής τους, δίνοντάς τους πληροφορίες για να επικοινωνούν με έναν διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητά τους. Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση στον τομέα του Life Coaching (Certificate in Coaching AC Accredited) και Coaching Leadership – Στα βήματα του Σωκράτη, από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος στον HCCMA (Hellenic Counseling, Coaching & Mentoring Association)

Οι αρχικές μου σπουδές είναι στη Συμβουλευτική. Βρέθηκα στην ευτυχή συγκυρία να εκπαιδευτώ στη Μη Κατευθυντική Παρέμβαση (μέθοδο Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας και Παιδαγωγικής NDI (Non-Directive Intervention), δίπλα στον εμπνευστή και ιδρυτή της Michel Lobrot.

Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Gordon Hellas για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η δουλειά με τον εαυτό μου, έχει αποδειχθεί αποκαλυπτική για μένα.
Έχω επενδύσει και συνεχίζω να επενδύω στην προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη, που τις θεωρώ τις βασικότερες από τις δεξιότητές μου.

Ο στόχος μου είναι να διευκολύνω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, ώστε να βγουν από τα «καλούπια», που ορίζουν ως κανόνες, οι κοινωνίες του σήμερα. Να απαλλαγούν από τις προσδοκίες ή και τα απωθημένα των άλλων γύρω τους και να επανασυνδεθούν με όλο τους το δυναμικό, να πιστέψουν ότι αξίζουν και μπορούν να ζουν τη ζωή που ονειρεύονται!

Θέλω να προσφέρω σε όσο το δυνατόν περισσότερους τις δεξιότητες εκείνες, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργούν σχέσεις ουσιαστικές και γνήσιες, βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την ενσυναίσθηση και την αυθεντικότητα, αλλάζοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους προς το καλύτερο!

Το όραμά μου είναι περισσότεροι ευτυχισμένοι ενήλικες και περισσότερα ανέμελα παιδιά, που απολαμβάνουν τις σχέσεις μεταξύ τους, μεταμορφώνοντας τις κοινωνίες του μέλλοντος!

Βγάλε από την αναμονή τα όνειρά σου και ξεκίνα να τα ζεις από αυτό το δευτερόλεπτο!
Κλείσε μια δωρεάν πρώτη εισαγωγική συνεδρία μαζί μου τώρα κιόλας!