Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ειρήνη Σταμπολάκη

passionate about personal growth

Το όνομά μου είναι Ειρήνη Σταμπολάκη και είμαι Life Leader Coach και Σύμβουλος Διαπροσωπικών Σχέσεων & Αποτελεσματικής Επικοινωνίας, (ατομικά, ομάδες). 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και
ως επαγγελματίας δραστηριοποιούμαι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση στον τομέα του Life Coaching (Certificate in Coaching AC Accredited) και Coaching Leadership – Στα βήματα του Σωκράτη, από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος στον HCCMA (Hellenic Counseling, Coaching & Mentoring Association)

Οι αρχικές μου σπουδές είναι στη Συμβουλευτική. Βρέθηκα στην ευτυχή συγκυρία να εκπαιδευτώ στη Μη Κατευθυντική Παρέμβαση (μέθοδο Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας και Παιδαγωγικής NDI (Non-Directive Intervention), δίπλα στον εμπνευστή και ιδρυτή της Michel Lobrot.

Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και συνεργάτης της Gordon Hellas στα Χανιά,για γονείς και εκπαιδευτικούς και συνεργάτης της Ariston Testsστα Χανιά, για να χορηγώ σε εφήβους και ενήλικες το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Άριστον Candidates καθώς και το Τεστ Μαθησιακού Προφίλ Learning Styles σε παιδιά – εφήβους – φοιτητές – ενήλικες.

Η δουλειά με τον εαυτό μου, έχει αποδειχθεί αποκαλυπτική για μένα.
Έχω επενδύσει και συνεχίζω να επενδύω στην προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη, που τις θεωρώ τις βασικότερες από τις δεξιότητές μου.

Η προσωπική μου διαδρομή με οδήγησε στο να ασχολούμαι με τους ανθρώπους, να τους βοηθώ να συνδέονται με τη «σοφία και τη δύναμη» που έχουν μέσα τους και δεν θυμούνται ότι την έχουν!
Τους βοηθώ να αλλάζουν θετικά τις σχέσεις τους και κατ΄επέκταση την ποιότητα της ζωής τους, δίνοντάς τους πληροφορίες για να επικοινωνούν με έναν διαφορετικό τρόπο στην καθημερινότητά τους.
Η αγάπη μου για τα παιδιά, μου άνοιξε τον δρόμο προς το να εστιάσω στη Συμβουλευτική – Ενδυνάμωση και Εκπαίδευση Γονέων & Εκπαιδευτικών γιατί πιστεύω βαθιά ότι οι ενήλικες μπορούν, αν θέλουν να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μεγαλώνουν παιδιά χαρούμενα, ήρεμα και ισορροπημένα, αλλά και εκείνοι να απολαμβάνουν να είναι οι ενήλικες στη σχέση μεταξύ τους!
Έχω κι άλλη μια μεγάλη αγάπη, τους εφήβους, ειδικά εκείνους που βρίσκονται στο κατώφλι της ενήλικης ζωής τους και μιλώ για τα παιδιά του λυκείου. Έχω την πεποίθηση ότι σε αυτό το κομβικό σημείο της ζωής τους οι άνθρωποι, αν έχουν τη δυνατότητα να «δουν» ποιοι είναι, μπορούν να σχεδιάσουν τη ζωή τους και να τη ζήσουν με ενσυνειδητότητα και υπευθυνότητα, νιώθωντας δυνατοί και χαρούμενοι κι αυτό προσφέρω μέσα από τη διάδρασή μου μαζί τους (επαγγελματικό προσανατολισμό, ομιλίες), να έρχονται σε επαφή με τα δυνατά τους σημεία και να αξιοποιούν προς όφελός τους τα όχι τόσο δυνατά.
Να βλέπουν τη ζωή με δίψα και όχι με φόβο.

Ο στόχος μου είναι να διευκολύνω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ ενήλικες και εφήβους, ώστε να βγουν από τα «καλούπια», που ορίζουν ως κανόνες, οι κοινωνίες του σήμερα. Να απαλλαγούν από τις προσδοκίες ή και τα απωθημένα των άλλων γύρω τους και να επανασυνδεθούν με όλο τους το δυναμικό, να πιστέψουν ότι αξίζουν και μπορούν να ζουν τη ζωή που ονειρεύονται!

Θέλω να προσφέρω σε όσο το δυνατόν περισσότερους τις δεξιότητες εκείνες, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργούν σχέσεις ουσιαστικές και γνήσιες, βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό, την ισοτιμία, την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη, την ενσυναίσθηση και την αυθεντικότητα, αλλάζοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους προς το καλύτερο!

Το όραμά μου είναι περισσότεροι ευτυχισμένοι ενήλικες και περισσότερα ανέμελα παιδιά, που απολαμβάνουν τις σχέσεις μεταξύ τους, μεταμορφώνοντας τις κοινωνίες του παρόντος και του μέλλοντος!

Βγάλε από την αναμονή τα όνειρά σου και ξεκίνα να τα ζεις από αυτό το δευτερόλεπτο!
Κλείσε μια δωρεάν πρώτη εισαγωγική συνεδρία μαζί μου τώρα κιόλας!