Είμαι η Ειρήνη Σταμπολάκη και είμαι Life Coach  και Εκπαιδεύτρια Ομάδων Γονέων & Παιδαγωγών  (μέθοδος Thomas Gordon).

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση στον τομέα του Life Coaching– Προσωπική Συμβουλευτική (Certificate in Coaching AC Accredited), από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι Senior Professional Member στο Hellenic Institute of Coaching.

Οι αρχικές μου σπουδές είναι στη Συμβουλευτική. Η προσωπική μου διαδρομή με οδήγησε στην ευτυχή συγκυρία να εκπαιδευτώ στη Μη Κατευθυντική Παρέμβαση (μέθοδο Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας και Παιδαγωγικής NDI (Non-Directive Intervention), δίπλα στον εμπνευστή και ιδρυτή της Michel Lobrot.

Η δουλειά με τον εαυτό, έχει αποδειχθεί αποκαλυπτική για μένα. Έχω επενδύσει και συνεχίζω να επενδύω στην προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη, που τις θεωρώ τις βασικότερες από τις δεξιότητές μου.

Με αντιπροσωπεύει η ιδέα ότι «όλα είναι σχέσεις», όπως έχει πει ο Carl. R. Rogers και με έχει επηρεάσει βαθιά η πεποίθησή του ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, αν αλλάξουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε, σχετιζόμαστε και συνδεόμαστε!

Κάτι άλλο που με έχει εμπνεύσει από τη θεωρία του Rogers για να αρθρογραφώ είναι το ότι «Όσο πιο προσωπικό είναι το ερέθισμα τόσο πιο οικουμενικό»!

Η τρίτη είναι ότι «η ποιότητα των σχέσεών μας καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας» και η τέταρτη δεν χρειάζεται επεξήγηση… «Κάθε δευτερόλεπτο είναι μία ευκαιρία για να αλλάξουμε τη ζωή μας και να ζήσουμε τα όνειρά μας!»

Ο στόχος μου είναι να διευκολύνω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ ώστε να επανασυνδεθούν με όλο τους το δυναμικό και να πιστέψουν ότι μπορούν να ζουν τη ζωή που ονειρεύονται! Αλλά και να προσφέρω σε όσο το δυνατόν περισσότερους τις δεξιότητες εκείνες, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργούν σχέσεις ουσιαστικές, βασισμένες στον σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την ενσυναίσθηση και την αυθεντικότητα.

Το όραμά μου είναι ένας κόσμος με περισσότερους ευτυχισμένους ενήλικες και περισσότερα ευτυχισμένα παιδιά!

________________________________________________________________________

 Είστε ευπρόσδεκτοι να περιηγηθείτε στη σελίδα μου και θα χαρώ πολύ να μου στείλετε τα μέιλς σας με τις εντυπώσεις , τις απορίες και τα σχόλιά σας.

Και βέβαια θα είναι τιμή μου να συνυπάρξουμε σε μία από τις ομάδες ή ατομικά, για να σε βοηθήσω να επανασυνδεθείς με ό,τι αγαπάς!

Είσαι έτοιμη/ος να αρχίσεις να ζεις τη ζωή που ονειρεύεσαι;