Τι λένε για εμάς

"Ήταν μία εξαιρετική επιμορφωτική εμπειρία! Γνώρισα δύο καταπληκτικές εκπαιδεύτριες, γνώστριες της μεθόδου, με μεγάλη διάθεση και ικανότητα να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους!"
Αλεξάνδρα Μίσκου
Παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής
"Πολύ ωραία εμπειρία! Πήραμε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να φερόμαστε πιο όμορφα και υπομονετικά στα παιδάκια μας και γενικότερα στις σχέσεις μας."
Ελένη Τσοντάκη
Βρεφονηπιαγωγός
"Μόνο όμορφες στιγμές έχω να θυμάμαι από την εμπειρία μου στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Δασκάλου. Γνώρισα δύο σπουδαίους ανθρώπους που με βοήθησαν πραγματικά και ουσιαστικά στο να γίνω αποτελεσματική στο επάγγελμά μου. Μακάρι να υπήρχε η απαραίτητη ενημέρωση προς όλους τους δασκάλους. Τεράστια τα οφέλη, πολύ σημαντική η προσφορά σας! Ειρήνη και Βάνια… Βάνια και Ειρήνη, σας ευχαριστώ για όσα μου μάθατε. Στόχος μου είναι να εφαρμόσω ό,τι έμαθα στους μαθητές μου, στα παιδιά μου και γενικότερα στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους! Αν γνώριζαν όλοι αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελείτε, τότε σίγουρα τα σχολεία μας θα ήταν καλύτερα και οι σχέσεις των δασκάλων-μαθητών, ανθρώπων γενικότερα θα ήταν πιο ουσιαστικές και γερές. Συνεχίστε κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ!"
Μαρία Σκυβαλάκη
Βρεφονηπιαγωγός
"Αυτό που κρατάω από την εκπαίδευση είναι το μοίρασμα και η κατανόηση από τις εκπαιδεύτριες όλων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο εκπαιδευτικός στην Ελλάδα σήμερα, με παράλληλη ωστόσο αντιπρόταση για καλύτερη αντιμετώπιση! Σε κάθε δεξιότητα οι οδηγίες ήταν πολύ διεξοδικές, με απτά και ρεαλιστικά παραδείγματα που με βοήθησαν πολύ!"
Ανδριάνα Μπάσιου
Καθηγήτρια Αγγλικών
"Βρήκα την Ειρήνη από το facebook. Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που δυσκολευόμουν από κάποιες σχέσεις. Αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθεια της Ειρήνης. Κάναμε coaching. Η συνεργασία μας ήταν πολύ αποτελεσματική, αφού μπόρεσα να βρω τρόπους να αντιμετωπίσω την αρχική μου δυσκολία. Επίσης, έκανα την Εκπαίδευση του Αποτελεσματικού Γονέα με την Ειρήνη. Από κει πήρα ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την επικοινωνία και τις σχέσεις! Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην επηρεάζομαι από το τι σκέφτεται – λέει – κάνει- κάποιος για – σε εμένα. Ξέρω κάθε φορά πώς να διαχειριστώ την κατάσταση που προκύπτει, από θέση ισχύος και όχι αδυναμίας! Άλλαξε η διάθεσή μου, νιώθω πιο δυνατή, πιο χαρούμενη, δεν «κουβαλάω προβλήματα» από τη δουλειά στο σπίτι ή από τη μια σχέση στην άλλη! Τώρα αισθάνομαι ότι μπορώ να απολαύσω την καθημερινότητά μου και τις σχέσεις με τα αγαπημένα μου πρόσωπα!"
Ρένια Ξυλούρη
"Η εμπειρία μου στην ΕΑΔ με την Ειρήνη και την Βάνια ήταν ευχάριστη, ανατροφοδοτική, ουσιαστική, διευκολυντική!"
Ελπίδα Βαρβαντάκη
Προϊσταμένη Νηπιαγωγός
"Σ΄εκείνη τη χρονική περίοδο ένιωθα εγκλωβισμένος, θυμωμένος, δυσκολευόμουν να νιώσω χαρά. Μέσω κάποιου γνωστού που είχε συνεργαστεί με την Ειρήνη, επικοινώνησα μαζί της και ξεκινήσαμε coaching Ήταν για μένα πάρα πολύ βοηθητικό όλο αυτό. Η Ειρήνη με άκουγε. Στις συναντήσεις μας ένιωθα άνετα και ανυπομονούσα για την επόμενη φορά. Κατάλαβα τι ήταν αυτά που με δυσκόλευαν. Κατάλαβα εμένα, τι θέλω, ποια είναι τα όνειρά μου και όχι μόνο αυτό, αλλά με την Ειρήνη στο πλάι μου, έβαλα στόχους, τους πέτυχα και τώρα απολαμβάνω τη ζωή μου όπως την ονειρεύτηκα! Νιώθω έτοιμος να διαχειριστώ κάθε τι που προκύπτει, νιώθω ζωντανός, χαρούμενος, ελεύθερος!!!"
Γιάννης Κ.